Eindelijk een groendak voor je hond of kat!

Geplaatst op 21 januari 2012 in Lifestyle

Groene daken zijn helemaal in. Niet verwonderlijk, want je haalt het groen dichterbij. En groen kunnen we goed gebruiken in ons volgebouwde landje. Het is ook bewezen dat veel groen om ons heen gelukkig maakt. Dus dat willen we natuurlijk ook voor onze huisdieren! Het gaat misschien wat ver, maar vanaf nu kan je hond of kat zich terugtrekken in zijn eigen woning met jawel… een groendak. Het is misschien niet de meest duurzame oplossing, maar ben je toevallig op zoek naar een nieuw stulpje voor je viervoetige vriend én wil je meer groen in huis, dan kun je niet niet om dit moderne huisdieren onderkomen heen.

Design hondenhok en kattenverblijf

Deze design huisdierhuisjes van Pousse Creative zijn niet alleen super om te zien. Het prachtige ontwerp geeft je lieveling ook een een heerlijk, veilig onderkomen en geeft je grote vriend tevens het gevoel dat hij weer een echte tijger is die midden in de jungle leeft. En terwijl je hond of kat lekker ligt te snurken, geniet jij ondertussen lekker van je mini tuintje in de huiskamer. Kies je voor een kip en kippenhok, dan wordt al je afvalvoedsel iedere dag omgetoverd in een lekker eitje. En dat is weer een mooie stap naar een meer zelfvoorzienend leven. Meer informatie vind je op de site van Pousse Creative

Reacties (4)
Jelly Boekholt
19/11/15 • 10:17

Wij vinden de honde verblijf met groen op dak heel mooi mijn vraag is wat kost het
Is een mooi Kerst geschenk voor ons in huis en chihuaha

Jelly Boekholt
24/11/15 • 14:13

Hondehuis met groen er op wat kosten die

Jelly
11/07/16 • 12:44

Wat kost nu zo’n hondeverblijf met groen er op
Heb het al paar keer gevraagt maar krijg geen antwoord
Aub geef een berichtje voor mijn chihuahua puk

Els Pieck
02/11/16 • 20:11

Beste mensen, graag wil ik weten waar ik de grijze ‘bench’ kan kopen en de afmetingen.
Hoop op een snelle reactie van uw kant!
Met dank en vriendelijke groet,
Els Pieck

Plaats hier uw reactie
Bij Duurzaam Thuis kun je alles lezen over duurzame oplossingen in en rondom het huis. Naast het bieden van overzicht proberen we per onderwerp tips te geven om zelf concreet aan de slag te kunnen!

Partners

Mérens Natuurlijk slapen

Bedden, boxsprings, matrassen

DuurzaamThuis nieuwsbrief
* = verplicht veld