Duurzaam sinds 2007Meer dan 650 artikelenDe duurzaamste oplossing
Groendak kat

  Eindelijk een groendak voor je hond of kat!

  Groene daken zijn helemaal in. Niet verwonderlijk, want je haalt het groen dichterbij. En groen kunnen we goed gebruiken in ons volgebouwde landje. Het is ook bewezen dat veel groen om ons heen gelukkig maakt. Dus dat willen we natuurlijk ook voor onze huisdieren! Het gaat misschien wat ver, maar vanaf nu kan je hond of kat zich terugtrekken in zijn eigen woning met jawel… een groendak. Het is misschien niet de meest duurzame oplossing, maar ben je toevallig op zoek naar een nieuw stulpje voor je viervoetige vriend én wil je meer groen in huis, dan kun je niet niet om dit moderne huisdieren onderkomen heen.

  Groendak kat

  Design hondenhok en kattenverblijf

  Deze design huisdierhuisjes van Pousse Creative zijn niet alleen super om te zien. Het prachtige ontwerp geeft je lieveling ook een een heerlijk, veilig onderkomen en geeft je grote vriend tevens het gevoel dat hij weer een echte tijger is die midden in de jungle leeft. En terwijl je hond of kat lekker ligt te snurken, geniet jij ondertussen lekker van je mini tuintje in de huiskamer. Kies je voor een kip en kippenhok, dan wordt al je afvalvoedsel iedere dag omgetoverd in een lekker eitje. En dat is weer een mooie stap naar een meer zelfvoorzienend leven. Meer informatie vind je op de site van Pousse Creative

  Hondemand groendak

  Kippen groendak

  Kippen houden tuin

  Dirk

  Dirk van Genugten

  Sinds 2007 ben ik met duurzaamheid bezig en schrijf ik artikelen om soms ingewikkelde onderwerpen eenvoudig te maken. Heel veel succes met het verduurzamen van, en rondom je huis!
  0 0 stemmen
  Nieuw: Geef Artikel Score
  Abonneer
  Laat het weten als er

  4 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Beste mensen, graag wil ik weten waar ik de grijze ‘bench’ kan kopen en de afmetingen.
  Hoop op een snelle reactie van uw kant!
  Met dank en vriendelijke groet,
  Els Pieck

  Wat kost nu zo’n hondeverblijf met groen er op
  Heb het al paar keer gevraagt maar krijg geen antwoord
  Aub geef een berichtje voor mijn chihuahua puk

  Hondehuis met groen er op wat kosten die

  Wij vinden de honde verblijf met groen op dak heel mooi mijn vraag is wat kost het
  Is een mooi Kerst geschenk voor ons in huis en chihuaha

  We gebruiken cookies en analytics zoals te lezen in ons privacybeleid. Door gebruik van de website ga je hiermee akkoord.