Duurzaam sinds 2007Meer dan 650 artikelenDe duurzaamste oplossing
Fleckerlteppich

De echte Fleckerlteppiche, nu verkrijgbaar!

Veel mensen zijn inmiddels terug van wintersport en daar ben je vast de gezellige Oostenrijkse kleedjes oftewel Fleckerlteppiche tegen gekomen. Wat de meeste mensen misschien niet weten is dat dit kleurige en vrolijke kleedje ook nog eens helemaal duurzaam en verantwoord is. Ze worden namelijk gemaakt van tweedehandskleding en reststoffen. Twee jaar geleden zijn we in Oostenrijk op zoek gegaan naar deze bijzondere kleedjes en hebben een geweldig adres gevonden. Een oudere dame die de kleedjes thuis maakt op haar eigen weefgetouw. Dus niks machinaal, maar puur traditioneel handwerk. We gaan komende maand weer een bestelling plaatsen dus wil je ook een echte Fleckerlteppich dan is nu het moment. Meer lezen over de Fleckerlteppiche Om een beeld te geven van de kosten… een kleedje van 200 x 75 kost ongeveer 120 euro exclusief verzendkosten. Alle maten zijn in principe mogelijk. Je kunt via de mail de door jou gewenste maat doorgeven en vevolgens ontvang je een indicatie van de kosten. Daarna kun je beslissen of je wilt bestellen. Fleckerlteppich
Dirk

Dirk van Genugten

Sinds 2007 ben ik met duurzaamheid bezig en schrijf ik artikelen om soms ingewikkelde onderwerpen eenvoudig te maken. Heel veel succes met het verduurzamen van, en rondom je huis!
0 0 stemmen
Nieuw: Geef Artikel Score
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Volg ons op Facebook

We gebruiken cookies en analytics zoals te lezen in ons privacybeleid. Door gebruik van de website ga je hiermee akkoord.