Duurzaam sinds 2007Meer dan 650 artikelenDe duurzaamste oplossing
Duurzaam slapen

Duurzaam slapen voor de allerkleinste

Duurzaam slapenLavital bedden staat bekend om hun verhoogde aandacht voor natuurlijke en biologische materialen. Nu komt Lavital met een nieuwe lijn speciaal voor de allerkleinsten. Een volledig ecologisch uitgevoerde ledikant zorgt ervoor dat uw kind thuis lekker veilig kan slapen.

Biologisch babymatras

De basis van de Lavitals kids collection wordt gevormd door een matras, samengesteld uit biologisch katoen, biologische wol en linnen. De babymatrasjes zijn duurzaam, milieuvriendelijk en vrij van schadelijke stoffen die de gezondheid van uw kindje zouden kunnen aantasten.

Milieuvriendelijke grenenhouten meubels

Het Lavital ledikant is vervaardigd van onbehandeld en ongeverfd massief grenenhout. Lakken kan eventueel ook, bij Lavital zijn een groot aantal kleuren special natuurverf verkrijgbaar.

Biologisch bedlinnen

Ook voor de aankleding van het bedje zijn specifieke materialen verkrijgbaar, zoals lakens, moltons, en overtreksets van biologisch katoen. En allergievrije donzen dekbedjes.
Dirk

Dirk van Genugten

Sinds 2007 ben ik met duurzaamheid bezig en schrijf ik artikelen om soms ingewikkelde onderwerpen eenvoudig te maken. Heel veel succes met het verduurzamen van, en rondom je huis!
0 0 stemmen
Nieuw: Geef Artikel Score
Abonneer
Laat het weten als er

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ik wil graag weten waar dit bed te koop is? En wat de prijs is?
Graag een reactie.
Met vriendelijke groet,
Liselore

De fabrikant van het bedje is Lavital

Volg ons op Facebook

We gebruiken cookies en analytics zoals te lezen in ons privacybeleid. Door gebruik van de website ga je hiermee akkoord.