Duurzaam sinds 2007Meer dan 650 artikelenDe duurzaamste oplossing
Gekleurde huizen

  Duurzame beurs Huis & Energie helpt jouw energierekening te verlagen

  Je wilt je huis verduurzamen… maar hoe? Van vrijdag 10 tot en met zondag 12 juni vind je alle antwoorden op Huis & Energie in de Brabanthallen in Den Bosch. Op de grootste beurs voor duurzame energie en duurzaam wonen ervaar je zelf alle mogelijke oplossingen, van de meest comfortabele warmtepompen tot de prachtigste zonnepanelen.

  Mis vooral niet het Duurzaam Droomhuis, een levensgrote modelwoning vol duurzame producten: zonneboilers, inductiekookplaten, isolatie en voor de deur een elektrische auto. Het Duurzaam Droomhuis wordt “bewoond” door experts, die bezoekers voorlichting geven en vragen beantwoorden.

  Op Huis & Energie staan meer dan honderd organisaties klaar om jou te informeren. Beursdirecteur Henriette Vrisekoop: “Er staan installateurs die je huis kunnen isoleren, maar ook een bouwmarkt die je leert om zelf aan de slag te gaan. Als je helemaal van het gas af wilt, kun je stille warmtepompen of flexibel inzetbare infraroodpanelen ontdekken. Ook leer je van welke lokale regelingen je gebruik kunt maken.”

  Wil je nog meer weten? Dan kun je terecht bij het kennisplein, waar ruim 30 gratis workshops worden gegeven. En omdat verduurzaming ook gewoon leuk is, kun je op het elektrisch vervoer-plein achter het stuur kruipen van de nieuwste auto’s, prachtige duurzame woonaccessoires uitzoeken, of biologische hapjes eten op het foodtruck-plein.

  Ga naar www.huisenenergie.nl en gebruik de code DRZMTHUIS2022 voor €7,50 korting op entreetickets!

  Huis & Energie richt zich op de volgende 8 sectoren:

  1
  Zonne-energie
  2
  Duurzaam verwarmen
  3
  Slimme verlichting
  4
  Woningisolatie
  5
  Ventileren en koelen
  6
  Elektrisch vervoer
  7
  Financiën en subsidies
  8
  Duurzaam wonen

  Openingstijden

  • Vrijdag 10 juni: 10:00 – 18:00
  • Zaterdag 11 juni: 10:00 – 18:00
  • Zondag 12 juni: 10:00 – 17:00

  Locatie

  Brabanthallen, Diezekade 2, 5222 AK ‘s-Hertogenbosch

  Meer informatie?

  Isabelle

  Isabelle Snaauw

  Isabelle (24) is freelance redacteur bij Duurzaam Thuis. Ook in haar dagelijks leven werkt ze aan projecten die de wereld een beetje mooier maken. Ze weet veel van windenergie, maar schrijft als vegetariër het liefst over duurzaam koken en eten.
  0 0 stemmen
  Nieuw: Geef Artikel Score
  Abonneer
  Laat het weten als er
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Volg ons op Facebook

  We gebruiken cookies en analytics zoals te lezen in ons privacybeleid. Door gebruik van de website ga je hiermee akkoord.