Duurzaam sinds 2007Meer dan 650 artikelenDe duurzaamste oplossing
Gekleurde huizen

Duurzame beurs Huis & Energie helpt jouw energierekening te verlagen

Je wilt je huis verduurzamen… maar hoe? Van vrijdag 10 tot en met zondag 12 juni vind je alle antwoorden op Huis & Energie in de Brabanthallen in Den Bosch. Op de grootste beurs voor duurzame energie en duurzaam wonen ervaar je zelf alle mogelijke oplossingen, van de meest comfortabele warmtepompen tot de prachtigste zonnepanelen.

Mis vooral niet het Duurzaam Droomhuis, een levensgrote modelwoning vol duurzame producten: zonneboilers, inductiekookplaten, isolatie en voor de deur een elektrische auto. Het Duurzaam Droomhuis wordt “bewoond” door experts, die bezoekers voorlichting geven en vragen beantwoorden.

Op Huis & Energie staan meer dan honderd organisaties klaar om jou te informeren. Beursdirecteur Henriette Vrisekoop: “Er staan installateurs die je huis kunnen isoleren, maar ook een bouwmarkt die je leert om zelf aan de slag te gaan. Als je helemaal van het gas af wilt, kun je stille warmtepompen of flexibel inzetbare infraroodpanelen ontdekken. Ook leer je van welke lokale regelingen je gebruik kunt maken.”

Wil je nog meer weten? Dan kun je terecht bij het kennisplein, waar ruim 30 gratis workshops worden gegeven. En omdat verduurzaming ook gewoon leuk is, kun je op het elektrisch vervoer-plein achter het stuur kruipen van de nieuwste auto’s, prachtige duurzame woonaccessoires uitzoeken, of biologische hapjes eten op het foodtruck-plein.

Ga naar huisenenergie.nl en gebruik de code DRZMTHUIS2022 voor €7,50 korting op entreetickets!

Huis & Energie richt zich op de volgende 8 sectoren:

1
Zonne-energie
2
Duurzaam verwarmen
3
Slimme verlichting
4
Woningisolatie
5
Ventileren en koelen
6
Elektrisch vervoer
7
Financiën en subsidies
8
Duurzaam wonen
Duurzaam droomhuis

Duurzaamthuis op Huis & Energie

 
Op zondag 12 juni geven wij om 11.10 uur een presentatie over de beste duurzame acties waar je ook mee kan besparen! Wij zijn een van de vele duurzame organisaties die daar staan om je te helpen met het verduurzamen van je woning. 
 
Onze presentatie zal gaan over acties waar je het meeste mee kan besparen. Wij hebben hier eerder onze top 10 duurzame regels voor gedeeld. Maar het verschilt sterk per persoon wat voor jou goede acties zijn. Als je bijvoorbeeld een gezin bent met een goed inkomen op het platteland, dan zijn voor jou een elektrische auto of een warmtepomp relevanter,  terwijl voor een student in de stad zelf isoleren met radiatorfolie of isolerende gordijnen belangrijker zijn! 

Openingstijden

  • Vrijdag 10 juni: 10:00 – 18:00
  • Zaterdag 11 juni: 10:00 – 18:00
  • Zondag 12 juni: 10:00 – 17:00

Locatie

Brabanthallen, Diezekade 2, 5222 AK ‘s-Hertogenbosch

Meer informatie?

Isabelle Snaauw

Isabelle Snaauw

Isabelle (25) is freelance redacteur bij Duurzaam Thuis. Maar ook in haar dagelijks leven werkt ze aan projecten die de wereld een beetje duurzamer maken. Ze weet veel van windenergie en verwarmen, maar schrijft als vegetariër het liefst over duurzaam koken en eten.
0 0 stemmen
Nieuw: Geef Artikel Score
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Volg ons op Facebook

We gebruiken cookies en analytics zoals te lezen in ons privacybeleid. Door gebruik van de website ga je hiermee akkoord.