Duurzaam sinds 2007Meer dan 650 artikelenDe duurzaamste oplossing
Energiezuinigeapparaten

  Test: top 10 meest energiezuinige apparaten voor in huis

  EnergiezuinigeapparatenAls je op zoek bent naar een nieuwe wasmachine, vaatwasser, TV of vriezer kijk dan eens op de Top10 site. Hier vind je een overzicht van de meest energiezuinige apparaten op dit moment. Met energiezuinige apparaten in huis help je niet alleen de klimaatverandering tegen te gaan, je bespaart ook nog eens flink op je energierekening. Dit kan wel oplopen tot honderden euro’s per jaar!

  Top10 is een initiatief van Natuur en Milieu. Ecofys draagt zorg voor de onafhankelijke vergelijking van apparaten. Deze top 10 van meest energiezuinige apparaten is een Europese trend. In zeven andere Europese landen zijn ook TopTen-sites opgericht. Ook is er een centrale Topten website opgezet: www.topten.info. Op deze website worden de meest energiezuinige producten getoond die in Europa verkrijgbaar zijn.

  Bekijk ook ons overzicht duurzame apparaten.

  Dirk

  Dirk van Genugten

  Sinds 2007 ben ik met duurzaamheid bezig en schrijf ik artikelen om soms ingewikkelde onderwerpen eenvoudig te maken. Heel veel succes met het verduurzamen van, en rondom je huis!
  0 0 stemmen
  Nieuw: Geef Artikel Score
  Abonneer
  Laat het weten als er
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Volg ons op Facebook

  We gebruiken cookies en analytics zoals te lezen in ons privacybeleid. Door gebruik van de website ga je hiermee akkoord.