Duurzaam sinds 2007Meer dan 650 artikelenDe duurzaamste oplossing
Chikuno cube

Leuke duurzame cadeaus voor in huis om je moeder te schenken

Je moeder is jarig en je wilt haar natuurlijk graag een mooi cadeau schenken. Waarom niet een leuk en handige duurzaam cadeautje? Hieronder geef ik je een aantal tips voor praktische en duurzame geschenken voor in huis. Klik hier voor nog meer leuke cadeaus waar je moeder iets aan heeft.

Chikuno Cube

Chikuno cube De Chikuno cube is een luchtfilter die ervoor zorgt dat luchtjes in huis gefilterd worden. Denk bijvoorbeeld aan de ijskast, de schoenenkast en gewoon in de huiskamer. De filter is gemaakt van bamboe koolstoof en is volledig natuurlijk. Daarnaast heeft deze 100% natuurlijke luchtfilter ook een mooi design. Ideaal cadeau voor je moeder, zo hoef je geen spuitbussen meer te kopen, een duurzaam cadeau en mooi om te zien.    

Design solarlamp

Design solarlamp

Over design gesproken, bekijk deze solarlamp. Het aparte design vindt haar oorsprong in de origami (Japanse vouwkunst). De solarlampen werken volledig op zonne-energie en gebruiken hierdoor geen reguliere stroom. Daarnaast wordt voor elk gekocht exemplaar ook nog eens een exemplaar geschonken aan iemand in nood.        
Solar charger zonnebloem

Solar charger

Je moeder zal haar telefoon toch op moeten laden. En waarom haar dit niet laten doen op een milieuvriendelijke manier? Door deze solar charger zonnebloem cadeau te doen maak je dit mogelijk. Daarnaast is het ontwerp uitermate geschikt als design in huis.        
Tafelhaard vuur

Tafelhaard vuur

Een mooi geschenk om het knus en gezellig te maken in huis. De houders en lonten van de tafelhaard gaan lang mee. Een duurzaam alternatief voor hout stoken in de open haard. Hierdoor creëer je een fijne sfeer in de woonkamer. Samen ontspannen met warm en rustgevend licht.         Door: Cadeautjes.nl

Meer in deze categorie

Liv Zaborszky

Liv Zaborszky

Expertises: Subsidies,Financieel
Toen ik er achter kwam dat verduurzamen toch echt bij jezelf begint heb ik me in 2017 aangesloten bij Duurzaamthuis. Het is super om elke dag met duurzaamheid bezig te zijn!
0 0 stemmen
Nieuw: Geef Artikel Score
Abonneer
Laat het weten als er

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Leuke dingen
Maar waar koop je dan bijvoorbeeld zo’n Tafelhaard vuur?

Volg ons op Facebook

We gebruiken cookies en analytics zoals te lezen in ons privacybeleid. Door gebruik van de website ga je hiermee akkoord.