Goodies Magazine

Geplaatst op 05 december 2007 in Lifestyle

Er verschijnen steeds meer tijdschriften over zingeving, persoonlijke groei en maatschappelijke betrokkenheid. Zingeving, spiritualiteit en milieu zijn hot. En dat is terug te zien in vele bladen: Zens, Happinez, Psychologie, Onkruid en Ode. Goodies Magazine past ook in dit rijtje. Het Goodies Magazine bestaat al weer dik een jaar en de filosofie spreekt me nog steeds aan. Het is een blad voor mensen die iets goeds willen betekenen voor de wereld. Dat hoeft niets wereldschokkends te zijn, klein beginnen kan ook al heel veel betekenen. Het gaat over de goede dingen in het leven, maar wel met oog voor eerlijkheid & duurzaamheid. Zonder een moralistische overkill.

Net als Duurzaam Thuis biedt Goodies Magazine informatie en inspiratie aan de groeiende groep mensen die bewust keuzes wil maken. Het liefst met concrete handvatten, product- en verkoopinformatie, zodat je de bewuste keuzes ook gemakkelijk kunt maken.

Blad wordt helaas niet meer uitgegeven

Plaats hier uw reactie
Bij Duurzaam Thuis kun je alles lezen over duurzame oplossingen in en rondom het huis. Naast het bieden van overzicht proberen we per onderwerp tips te geven om zelf concreet aan de slag te kunnen!
DuurzaamThuis nieuwsbrief
* = verplicht veld