Duurzaam sinds 2007Meer dan 650 artikelenDe duurzaamste oplossing
Boek duurzaamheid literatuur

Literatuur

Er is veel te lezen over duurzaamheid en dagelijks komen er steeds meer nieuwe titels bij. En wij van Duurzaam Thuis zijn er natuurlijk als eerste bij om deze boeken aan te schaffen. Ook krijgen we regelmatig boeken opgestuurd via uitgevers om er een boekreview over te schrijven. En dan is het vaak ruzie wie het boek of magazine het eerste mee naar huis mag nemen. De meeste literatuur gaat over duurzaam bouwen, wonen en leven. Sommige stevige kost en andere weer lekker luchtig.

Boek duurzaamheid literatuur
Over de meeste boeken of magazines schrijven we een stukje over wat we er van vinden. Geen wetenschappelijke studie maar gewoon onze mening en misschien leuk om te lezen. Hieronder vind je de boekreviews van allerlei ‘groene’ literatuur.

Dirk van Genugten

Dirk van Genugten

Sinds 2007 ben ik met duurzaamheid bezig en schrijf ik artikelen om soms ingewikkelde onderwerpen eenvoudig te maken. Heel veel succes met het verduurzamen van, en rondom je huis!
0 0 stemmen
Nieuw: Geef Artikel Score
Abonneer
Laat het weten als er

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Volg ons op Facebook

We gebruiken cookies en analytics zoals te lezen in ons privacybeleid. Door gebruik van de website ga je hiermee akkoord.