Energiebeurs Groen wonen in Nijmegen

Geplaatst op 11 februari 2010 in Lifestyle

energiebeurs-groen-wonenDenkt u erover om uw woning comfortabel, duurzaam en energiezuinig te maken? Kom op zaterdag 20 februari van 12 tot 17 uur naar de Vereeniging.

Alles over duurzame en energiebesparende maatregelen

Op de Energiebeurs Groen Wonen, komt u alles te weten over aanschaf en financiering van duurzame en energiebesparende maatregelen. 
 
Er zijn diverse regelingen die interessant zijn voor mensen die energiebesparende maatregelen willen treffen of aan de slag willen gaan met duurzame energie. Zo is er de nieuwe lokale subsidieregeling voor groene daken en voor zonnepanelen, de duurzaamheidslening en het Meer met Minder programma.

Toegang Energiebeurs is gratis

Om u wegwijs te maken in de aanleg en de financiering organiseert gemeente Nijmegen deze informatiebeurs.
U vindt stands met informatie over o.a. isoleren en energiezuinig maken van uw huis, plaatsen van zonnepanelen en zonneboilers, aanleggen van een groen dak en de landelijke en de gemeentelijke subsidies en financiering. U kunt terplekke, met hulp, een subsidieaanvraag invullen.

De toegang is gratis. Iedere bezoeker maakt kans op een gratis energiepakket t.w.v. € 85,-! Ook voor de kinderen is er veel leuks te doen, als circusaktiviteiten en knutselen.

Voor meer informatie ga naar Energiebeurs Groen Wonen Nijmegen

Plaats hier uw reactie
Bij Duurzaam Thuis kun je alles lezen over duurzame oplossingen in en rondom het huis. Naast het bieden van overzicht proberen we per onderwerp tips te geven om zelf concreet aan de slag te kunnen!
DuurzaamThuis nieuwsbrief
* = verplicht veld