Duurzaam sinds 2007Meer dan 650 artikelenDe duurzaamste oplossing
Training duurzaam geluk

Training in duurzaam geluk

training-duurzaam-gelukHart en Ziel, het platform voor persoonlijke ontwikkeling van de Volkskrant, komt deze zomer met de training Duurzaam Geluk. De training zal worden gegeven op 15 juli en 12 augustus. Pycholoog Onno Hamburger verzorgde vorig jaar de e-coaching Duurzaam Geluk op Hart en Ziel. Zo’n 3500 mensen volgden deze internetcoaching. De cursus bleef niet onopgemerkt in de media, zelfs een buitenlandse tv-zender klopte aan om meer te weten te komen over het geluk van Nederland. Onno Hamburger zal tijdens de Zomerschool een speciale trainingsdag over geluk verzorgen. Aan het eind van de dag weet je welke factoren van belang zijn voor jouw geluk en ga je naar huis met een persoonlijk actieplan dat je direct kunt gebruiken om duurzaam gelukkiger te worden in je dagelijks leven. Interesse? Kijk op de website van  Hart en Ziel
Dirk

Dirk van Genugten

Sinds 2007 ben ik met duurzaamheid bezig en schrijf ik artikelen om soms ingewikkelde onderwerpen eenvoudig te maken. Heel veel succes met het verduurzamen van, en rondom je huis!
0 0 stemmen
Nieuw: Geef Artikel Score
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Volg ons op Facebook

We gebruiken cookies en analytics zoals te lezen in ons privacybeleid. Door gebruik van de website ga je hiermee akkoord.